3
Domaći fudbal

Terzić: Lukić je bio najpošteniji predsednik Zvezde

Objavljeno: 23.07.14 u 10:46

VD generalnog sekretara Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, uveren je da je bivši predsednik tog kluba Vladan Lukić bio najpošteniji predsednik crveno-belih.

vladan_lukic

Od ranije je javnosti poznat podatak da je najveći deo enormnih dugovanja tima s Marakane nastao dok je na čelu ovog kluba sedeo Vladan Lukić.

Tim povodom oglasio se i VD genesek Zvezdan Terzić koji je otovreno stao na stranu Lukića:

„Vladan Lukić je verovatno najpošteniji čovek koji je ikada bio u klubu. Tada nije bilo podrške države, pa ni rezultati nisu mogli da budu bolji“, poručio je Zvezdan Terzić, prenosi Telegraf.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Oprosti mu boze ne zna sta govori. Pa o kom postenju ti gospod, dr. pricas, to znaci da su svi krali a on najmanje jer je bio najposteniji i to govoris ti koji si se tri godine skrivao pa crni sine odakle onih 50 milki evrica duga da li je to njihovo postenje

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahaha pa to nema veze smozgom sta vi to pricate pa jel treba da se vracamo na tu bolnu etapu pa on je igrace pocenjivao na sve moguce nacine ma nemojte molim vas pricati neistine on samo moze u sopot bog sve vidi zar vas nije sramota za ovaj naslov pihhh cccccc

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne postoji najposteniji. Ili si posten ili nisi. On se verovatno najmanje nakrao, pa ga je Terzic definisao kao najpostenijeg.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter