6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Preokret – Milijaš na preporuku bivšeg kapitena Zvezde odlazi sa Marakane?!

Objavljeno: 23.07.14 u 14:11

Kapiten Crvene zvede Nenad Milijaš 80 odsto napušta Marakanu, potvrdio je predsednik turskog kluba. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, kako prenose tamošnji mediji, bivši kapiten Zvezde Nikola Mikić preporučio Manisi Nenada Milijaša, sa kojim je navodno završeno 80 odsto posla.

“Milijaš je igrao u Premijer ligi i radi se o iskusnom igraču koji pravi razliku na terenu. Konsultovali smo se sa Mikićem i znamo kakvo je stanje u Zvezdi. Klub se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, suočen je sa velikim problemima. Trenutno je na pripremama, ali vrlo brzo ćemo započeti pregovore. Milijaš je 80 odsto gotova stvar, rekao je predsednik Manise Abdulah Mergen.

Uz Milijaša, želja turskog kluba je i Slovak Peter Grajcer.

“Milijaš ima odlične karakteristike, ume da postigne pogodak i bude opasan po gol protivnika. Slovak Peter Grajcer je takođe ostavio dobar utisak na naš stručni štab. Verujem da ćemo do kraja priprema potpisati ugovor sa jednim od njih dvojice. Erkan Taškiran je raskinuo ugovor sa Akisarom. Milijaš i Grajcer su naši prioriteti ovog leta“, istakao je Mergen.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. Sta odmah pametujete, covek je uz Mrdju nazasluzniji za titulu. Igracina. Jedan je Milijas, hvala mu za sve i puno srece u nastavku karijere bez obzira gde to bilo.

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo…
      On je nas kapiten i kapitenski je odigravao svaku sezonu koju je proveo u Zvezdi…
      Iskreno se nadam da nece otici…

      0
      0
      Odgovori
  2. Pa i treba da ode jer razlika je ogromna izmedju 5000 evra i verovatno 30000 evra a ko kaze da ne voli pare i ne trebaju mu taj laze i sebe i druge

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa to i nije tol’ko, lose… Covek moze samo da igra ovu nasu napacenu ligu! Za sve ostale lige je, prespor…
    A mi ako zelimo da pratimo korak sa svetom, i da ubrzavamo igru, svakako ne treba da zalimo! Hvala mu na svemu, dao je neke i kljucne golove! Sve najbolje!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter