0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Novi preokret: Milijaš za sada ne odlazi u Tursku

Objavljeno: 23.07.14 u 20:11

Pregovori čelnika Crvene zvezde i turskog kluba Manisaspor na temu Nenad Milijaš, koji su se vodili u popodnevnim časovima, prema saznanjima HotSporta okončani su uspešno po sve tri strane odnosno kapiten crveno-belih će karijeru nastaviti u Turskoj.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U celoj priči najzadovoljnija može da bude Manisa koja je dobila iskusnog vezistu za relativno mali novac pošto je prema saznanju našeg portala obeštećenje koje će dobiti Crvena zvezda samo 250.000 evra.

Međutim, ako se tome doda da je klub sa Marakane Milijašu dugovao određenu sumu novca i da je njegov ugovor predstavljao veliki balast za praznu kasu onda bi moglo da se kaže da je i Crvena zvezda prošla dobro.

U svemu je najbolje prošao Milijaš koji više neće morati da brine da li će redovno dobijati platu, a pored toga njegovi menadžeri su uspeli da mu izdejstvuju trogodišnji ugovor što je prava retkost za igrača u njegovim godinama.

UPDATE: Vesti u vezi sa transferom Nenada Milijaša u Manisu menjaju se i minuta u minut i na kraju se ispostavilo da do dogovora još uvek nije došlo odnosno da Turci za sada nisu spremni da izdvoje onoliko novca koliko za svog kapitena traži Crvena zvezda tako da iskusni vezista za sada ostaje član srpskog šampiona sa kojim se nalazi na pripremama u Sloveniji.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter