0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Nemanja Nedović se priključio ‘Orlovima’

Objavljeno: 23.07.14 u 08:29

Plejmejker Golden Stejt Voriorsa Nemanja Nedović, priključio se saigračima iz dresa reprezentacije Srbije koji se nalaze na pripremama za Svetsko prvenstvo, na Kopaoniku.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

On je sinoć stigao na ovu planinu i kako je sam kazao: jedva je čekao taj trenutak. Kako piše „Sportski žurnal“, Nedović je stigao po oblačnom vremenu i najpre se požalio na vremenske uslove istakavši da je „vreme hladno“.

I mada je propustio uvodni deo priprema, Nemaja Nedović je uveren da mu neće biti teško da se ubaci u programsku šemu rada ostalih reprezentativaca.

Pošto je stigao pravo iz Letnje lige u Las Vegasu, sasvim jasno je da je već duže vreme i u trenažnom i u takmičarskom procesu.

„Za ovo se pripremam od 2. jula, nikakvih problema neće biti“, poručio je Nedović.

Dolaskom Nedovića, reprezentacija Srbije se polako kompletira. Đorđeviću nedostaje još samo Ognjen Kuzmić, takođe član Voriorsa, čiji se dolazak očekuje do kraja nedelje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter