0
ATP

Krstin u četvrtfinalu čelendžera u Tampereu

Objavljeno: 23.07.14 u 22:23

Mladi srpski teniser Peđa Krstin plasirao se u četvrtfinale čelendžera u Tampereu, pobedom nad Maksimom Teksterom iz Francuske u dva seta.

Pedja+Krstin

Krstin je protiv francuskog tenisera slavio sa 7:6 (7:4), 6:2, posle jednog sata i 46 minuta igre.

Njegov rival u borbi za polufinale biće Španac Ruben Ramires Idalgo, koji je slavio protiv Portugalca Žastaa Elijasa sa 7:6 (9:7), 6:4. Taj meč igra se u petak.

U prvom setu duela Krstina i Tekstere viđena je neizvesna borba, a on je odlučen u taj-brejku, da bi srpski teniser u drugom preuzeo inicijativu, stekao prednost i na kraju rutinski slavio.

Krstin je četiri puta oduzeo servis svom rivalu, dok je Francuz to njemu učinio dva puta. Srpski teniser je osvojio 77 odsto poena na svom prvom servisu, što je odličan podatak, dok je njegov rival imao velikih problema na tom polju.

Amulehti Tampere Open igra se za nagradni fond od 42.200 evra, a za prvog nosioca postavljen je najbolji finski teniser Jarko Nieminen, dok na turniru učestvuje i Belgijanac David Gofan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter