2
Domaći fudbal

Još jedno zvučno ime odlazi iz Zvezde

Objavljeno: 23.07.14 u 10:23

Napadač Crvene zvezde Đorđe Rakić najverovatnije će napustiti pripreme u Sloveniji kako bi potpisao ugovor sa klubom iz inostranstva.

FK-Crvena-zvezda-logo

Kako piše „Sportski žurnal“, Đorđe Rakić se nalazi na meti belgijskog Genka koji je izuzetno zainteresovan da iskusnog centarfora dovede u svoje redove.

Uprava crveno-belih svesna je da će ovog 28-godišnjeg momka teško zadržati u klubu i samo čeka konkretnu ponduu. Ipak, nisu samo čelnici Genka stavili na radar Đorđa Rakića.

„Još nisam vodio direktne pregovore sa čelnicima Genka. Pitajte ljude iz kluba da li znaju nešto više o tome“, kratko je juče rekao Đorđe Rakić pre odlaska u Sloveniju.

Kako se saznaje, Crvena zvezda neće pristati da proda Rakićev ugovor bez obeštećenja od minimalnih 500.000 evra. Tokom prošle sezone Rakić je na osam nastupa za crveno-bele tri puta pogodio metu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. tako je 😀 super nista nije pokazao i msm da je ispod prosecnog igraca…regan i sipac dovedite kaludjerovica oumarua ajde a sa jovicem mozete da gurnete Ozegovica Mihajlovica 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter