0
Evropske lige

Ronaldo propušta start sezone?!

Objavljeno: 22.07.14 u 12:34

Prva zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo mogao bi da propusti start sezone zbog problema sa kolenom koji ga muče već nekoliko meseci. 

ronaldo-trening

Kako prenose madridski mediji, Ronaldo neće forsirati koleno na početku priprema za narednu sezonu, zbog čega je i izostavljen sa spiska putnika za američku turneju.

Pored Ronalda, na spisku od 20 igrača nema ni većine fudbalera koji su igrali u eliminacionoj fazi Mundijala – Iker Kasiljas, Serhio Ramos, Rafael Varan, Marselo, Luka Modrić, Toni Kros, Anhel Di Marija, Sami Kedira i Karim Benzema, ali će oni sa redovnim treninzima početi u Madridu u narednim danima. 

Real Madrid sezonu startuje Superkupom Evrope 12. avgusta u Kardifu kada će im protivnik biti osvajač Lige Evrope – Sevilja.

Madriđani će u Americi odigrati tri kontrolna susreta protiv Rome, Intera i Mančester junajteda u periodu od 27. jula do 2. avgusta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter