0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

Nikolić: Ludogorec je bogatiji tim, ali takvi ne pobeđuju uvek

Objavljeno: 22.07.14 u 23:55

Trener Partizana Marko Nikolić bio je nezadovoljan igrom svog tima u prvom poluvremenu meča sa HB Toršavnom i naglasio da je Ludogorec favorit u sledećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Dobili smo 3:1 to je najvažnije. Gledajući ostale rezultate i Ludogorec, između ostalog, pokazuje da nije nikog lako pobediti. Veštačka podloga i način na koji smo doputovali je ostavio traga. Naravno da sam nezadovoljan poluvremenom, najvažnije je da smo na kraju dali tri gola i da smo ostavili cilj“, rekao je Nikolić novinarima posle meča.

Šef stručnog štaba crno-belih se osvrnuo i na sledeću prepreku na putu ka evropskoj fudbalskoj eliti.

„Učinićemo sve da se revanširamo Ludogorecu za prethodnu sezonu. Protivnik je bogatiji, ima legiju stranaca. Od tog dvomeča očekujem da se potvrdi da ne dobija uvek bogatiji ili na papiru bolji, već da bude bolji na kraju onaj ko je motivisaniji i više željan. Ti motivi mogu da neutrališu one prethodne“, naveo je trener Parizana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter