0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Marko Nikolić: Idemo na pobedu

Objavljeno: 22.07.14 u 08:48

Fudbalska ekspedicija FK Partizan, nakon velikih peripetija, uspela je da krene putem Farskih Ostrva. Iako je avion iz Škotske kasnio, trener Marko Nikolić ističe da u taboru srpskog vicešampiona nije bilo povišenog pritiska.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Uprkos kašnjenju, plan „Parnog valjka“ ostaje nepromenjen: eliminacija Toršavna i novi dvomač sa Ludogorecom:

„Najnovije okolnosti ne menjaju naše ambicije. Ovakve stvari ne smeju da nas poremete. Bilo je predloga da krenemo i na dan utakmice, ali ovo je najlogičnije rešenje. Razmrdaćemo se malo u hotelu, u jutarnjim časovima odraditi lakši trening“, rekao je Marko Nikolić, prenosi „Sportski žurnal“.

Trener Partizana uoči revanša sa HB Toršavnom na stadionu  „Torsvolur“ najavljuje da će njegovi momci igrati na trijumf:

„I u ovoj utakmici idemo na pobedu! Želimo dostojno da predstavljamo srpski fudbal, svaki bod je značajan“, kazao je Nikolić.

Ipak, šef struke crno-belih ne spori da je poželjno biti oprezan u duelu sa Toršavnom:

„Očekujem ofanzivniji HB nego u Beogradu. Svojevremeno su pobedili Salcburg, remizirali sa Malmeom. Reprezentacija je, takođe, znala da iznenadi. Ozbiljno, od prvog sekunda“, dodaje Nikolić.

Trener Partizana je potom dodao da njegov tim neće ništa drugačije igrati u narednoj fazi, sa novim-starim rivalom, bugarskim Ludogorecom:

„Princip fer-pleja ne dozvoljava da pričamo o Bugarima dok definitivno ne eliminišemo Farane. Nećemo kalkulisati, niti praviti taktičke promene, bez obzira što znamo da će nas Ludogorec snimati na ostrvima“, podvukao je trener crno-belih.

Partizan je u prvom meču pobedio Toršavn sa 3:0 na stadionu u Humskoj.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter