0
Domaći fudbal

Legendarni Patrik Vijera gledao Čukine klince

Objavljeno: 22.07.14 u 17:56

Kadeti Čukaričkog igrali su prijateljski meč sa Mančester Sitijem, u hrvatskom Novigradu. Poraženi su sa 3:1, a meč je gledao i šef omladinske škole „Građana,“ legendarni Patrik Vijera.

Patrik Vijera

Jedini gol za beogradski tim postigao je Hairović u 83. minutu, dok su strelci za podmladak šampiona Premijer lige bili Foaur, Holand i Bokli.

Dva od tri gola Siti je postigao iz jedanaesteraca, a trener Čukaričkog Vladimir Kožul bio je veoma zadovoljan izdanjem svojih pulena, uprkos porazu.

Inače, mladi fudbaler Čukaričnog Zehrudim Mehmedović proveo je nedelju dana u kampu Mančester Sitija i veoma je zadovoljan tim iskustvom.

“Trenirao sam dobro, imali smo dva treninga dnevno, bili je naporno, ali sam sve uradio kako treba. Video sam kako se radi u velikom klubu, a u ovoj utakmici smo imali mnogo šansi, ali ih nismo iskoristili. Nadam se da ćemo shvatiti ovo ozbiljno i da će sve na dalje biti kako treba“, naveo je Mehmedović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter