0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Kvalifikacije za LŠ: Remi Ludogoreca u Luksemburgu, bez iznenađenja u Tirani

Objavljeno: 22.07.14 u 23:40

Protivnik Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona Ludogorec, igrao je nerešeno 1:1 (0:0) protiv Dudelanža u Luksemburgu. U ostalim mečevima nije bilo iznenađenja, BATE Borisov je u gostima u Tirani izborio plasman u sledeću rundu.

djakov-ludogorec-panenka
Posle hladnog tuša u prvom kolu bugarskog prvenstva i poraza od Haškova 1:0, Ludogorec je dobio novi „šamar“. Ovoga puta u režiji šampiona Luksemburga Dudelanža. Bugari su u gostima protiv nejakog rivala igrali nerešeno 1:1, ali će se zbog pobede u Razgradu od 4:0 sastati sa Partizanom u sledećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ludogorec je poveo golom Slovnca Brežjaka u 51. minutu. Ipak, hladan tuš je usledio u 81. minutu kada je Turpel postavio konačnih 1:1 i tako svome timu doneo bar bod na evropskoj rang listi klubova.

Najzanimljiviji meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona je odigran u Tirani, gde je BATE Borisov remizirao sa Škenderbeuom 1:1 i izborio plasman u sledeću rundu. Belorusi su poveli golom Olenoviča u 29. minutu, da bi konačnih 1:1 u 67. minutu postavio Radaš. BATE je u treću rundu kvalifikacija prošao zahvaljujući većem broju postignutih golova u gostima, pošto je pre sedam dana utakmica u Minsku završena isto nerešenim ishodom, samo rezultatom 0:0.

Rezultati trećeg kola kvalifikacija za LŠ:

Sutjeska – Šerif 0:3 prvi meč: 0:2
Dudelanž – Ludogorec 1:1 prvi meč 0:4
Levadija – Sparta Prag 1:1 prvi meč 0:7
Karabah – Valeta 4:0 prvi meč 1:0
Makabi Tel Aviv – Santa Koloma 2:0 prvi meč 1:0
TNS – Slovan 0:2 prvi meč 0:1
HB Toršavn – Partizan 1:3 prvi meč 0:3
Škenderbeu – BATE 1:1 prvi meč 0:0
Žalgiris – Dinamo Zagreb 0:2 prvi meč 0:2
Debrecin – Kliftonvil 2:0 prvi meč 0:0
Seltik – Rejkjavik 4:0 prvi meč 1:0

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter