1
Košarka

FOTO: STARSPORT

Italijani dodeljuju novo priznanje Daniloviću

Objavljeno: 22.07.14 u 11:10

Na velikoj trodnevnoj svečanosti u Kastiljon Fiorentinu, koja je počela juče, sadašnjem predsedniku KK Partizan Predragu Daniloviću biće uručeno novo priznanje za sva dostignuća na Apeninskom poluostrvu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Tokom svoje igračke karijere, Predrag Danilović je dva navrata nastupao u Bolonji. Najpre od 1992. do 1995. kao igrač tadašnjeg Knora, da bi se u klub koji je poneo naziv Kinder vratio nakon odiseje u NBA ligi, 1997. do 2000. godine.

Igrajući u Bolonji, Predrag Danilović je uspeo da osvojio četiri šampionske titule u Italiji, a 1998. godine domogao se i titule u Evroligi.

Na velikoj trodnevnoj svečanosti u Kastiljon Fiorentinu koja je počela juče, Daniloviću će biti uručeno priznanje za sve što je uradio pre svega tokom godina u bolonjskog košarkaškog kluba.

Kako su organizatori „Fer plej Mećenate“ naveli, „biće upamćen po harizmi i autoritetu, ali istovremeno i ljudskosti, timskom duhu, hladnokrvnosti u najtežim trenucima, uz veliko poštovanje protivnika“, piše Sportski žurnal.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter