0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Blažič: Jedva čekam da ponovo istrčim pred „delije“

Objavljeno: 22.07.14 u 21:15

Košarkaš Crvene zvezde Jaka Blažič istkao je za sajt ABA lige da jedva čeka da počne nova sezona i zaigra pred „delijama“.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Slovenac se prvo osvrnuo na prethodnu sezonu, koja je bila debitantska u crveno-belom dresu.

„Bila je to moja prva sezona i sećanja su sjajna. Nisam znao kako ću se snaći u inostranstvu, ali već posle prvog treninga mi je bilo mnogo lakše. Saigrači su me lepo primili i u Beogradu mi je bilo kao i u Ljubljani“, istkao je Blažič.

Bek crveno-belih je otkrio i sa kim je najviše provodio vremena posle treninga prošle sezone.

„Bio sam nerazdovjan sa Amerikancem Dženkinsom i mladim srpskim centrom Mitrovićem. Takođe, sa nama je bio i Cvetković, ali je on u polusezoni otišao u MZT Skoplje. Atmosfera u timu je bila odlična, nije bilo ni najmanjih problema“, rekao je Blažič.

On se osvrnuo i na navijače u Beogradu.

„Navijači u Beogradu su neverovatni. Sve vreme utakmice su uz nas i daju nam dodatnu snagu na parketu. Najveći pritisak je kada se igra protiv Partizana, oni tada jednostavno traže od tebe da daš maksimum“.

Blažič jedva čeka da počne sledeća sezona i utakmice u Evroligi.

„Već znamo protivnike u najelitnijem klupskom evropskom takmičenju. Grupa je zaista teška. Lično, jedva čekam da istrčim pred „delije“. I oni kao i mi očekuju mnogo od sledeće sezone. Ipak, ne bih sada ništa prognozirao. Tim se još formira. Tek kada budemo sastavili ekipu, znaćemo koliki su naši dometi“, iskren je bio Blažič.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter