0
Ostali sportovi

Bekrić brusi formu za EP u Cirihu

Objavljeno: 22.07.14 u 16:16

Srpski atletičar Emir Bekrić obavlja poslednji deo priprema pred Evropsko prvenstvo u Cirihu, koje je na programu od 12. do 17. avgusta.

Emir-Bekric-sa-zastavom-Srbije

Bekrić radi u Nacionalnom olimpijskom centru u Formiji.

“Kad se nalazite na mestu koje je pravi centar za skakače, sprintere i preponaše, sve mora da ide po planu. Skakališta za motku, jame za skokove, magacin sa rekvizitima neophodnim za trening, sve nam je dostupno. Ovde radimo finiš za ono što nas očekuje kroz 20 dana u Cirihu. Stadion se nalazi na brdu, na 300 metara od mora, okruženi smo zelenilom, posle napornih treninga, uslovi za oporavak sportista dobri, od ledene kade, hidromasaže do stolova za masažu. Kad podvučemo crtu, zaista odlično mesto za rad”, kaže Mirjana Stojanović, trener Emira Bekrića.

Bekrić će poslednji test imati na prvenstvu Balkana u Rumuniji.

“Za ovu godinu smo zacrtali cilj, a to je Cirih, sve do tada nam služi da bismo uradili pravu pripremu i spremni otišli na Evropsko prvenstvo. Takmičenje u Rumuniji Emiru će biti baš dobra provera. Za sada sve ide po planu”, zaključila  je Stojanovićeva.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter