0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Teodosić: Imamo kvalitetne igrače, a od nas zavisi kakav ćemo imati tim (VIDEO)

Objavljeno: 21.07.14 u 09:10

Košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se u punom jeku priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo koje se od 31. avgusta igra u Španiji. Selekcija koju sa klupe predvodi legenda igre pod obručima Aleksandar Saša Đorđević još nije kompletna, a igrači koji su tu rade punom parom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Jedan od nosioca igre Srbije na Mondobasketu biće Miloš Teodosić, organizator igre CSKA iz Moskve je već godinama glavni „šraf orlova“. On trenutno vredno radi i priprema se za veliki iazov koji čeka saigrače i njega krajem leta.

„Početak priprema je protekao u jakom radu na fizičkoj pripremi i taktici. Zadovoljan sam do sada urađenim, mada nas muče male povrede što nije sigurno dobro. Takođe, fale nam pojedini igrači, Krstić se danas priključuje timu i čekaju se još Nedović i Kuzmić. Verujem da će do početka prvenstva sve biti kako treba, kao što sam rekao zadovoljan sam kako pripreme trenutno teku“, istakao je Miloš Teodosić.

Plejmeker reprezentacije Srbije se osvrnuo i na kvalitet ekipe.

„Pre svega imamo kvalitetne igrače, a da li ćemo postati dobra ekipa, to zavisi od nas i našeg rada. Na dobrom smo putu da postanemo kvalitetna ekipa i to je najvažnije“, rekao je Teodosić.

Košarkaš CSKA iz Moskve nije želeo da priča o dometima „orlova“ na Svetskom prvenstvu, već je otkrio koji je prvi cilj pred saigračima i njim.

„Rano je govoriti o dometima na SP. Naš primarni cilj jeste da izađemo iz grupe, da li kao prvi, drugi, treći ili četvrti, to nije važno. Važno je izboriti drugu fazu takmičenja“, jasan je Teodosić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter