0
Evropske lige

Evra dve godine u Juventusu

Objavljeno: 21.07.14 u 18:29

Doskorašnji levi bek Mančester junajteda Patris Evra potpisao je dvogodišnji ugovor sa Juventusom, saopštio je torinski klub.

Patris Evra

Šampion Italije će engleskom klubu platiti oko dva miliona evra. Evra je bio član Crvenih đavola od 2006. godine, odigrao je 379 utakmica i postigao deset golova.

Na Old Trafordu je osvojio pet titula Premijer lige, Ligu šampiona, tri Liga kupa, pet Komjuniti šildova i Svetsko klupsko prvenstvo.

„Bila je privilegija igrati za Mančester junajted, uvek ću se sećati vremena provedenog na Odl Trafordu, gde mi se ispunio san. U prethodnih devet godina sarađivao sam sa sjajnim ljudima od kojih će mi mnogi ostati prijatelji za ceo život. Svima se zahvaljujem, posebno ser Aleksu Fergusonu što mi je dao mi privilegiju da budem kapiten. Najveću zahvalnost dugujem navijačima, zajedno smo dizali pehare, a onu noć u Moskvi (kad je Mančester osvojio Ligu šampiona) ćemo pamtiti zauvek. Svaki put kad sam oblačio dres Junajteda znao sam da igram za poseban klub. Moja strast za Mančesterom će nastaviti da živi, a znam da ćete i vi da se radujete uspesima narednih sezona“, napisao je, između ostalog, Patris Evra u oproštajnom pismu.

Tokom karijere igrao još za Monako, Nicu i Moncu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter