0
Fudbal

Brazilac dobio poziv u ukrajinsku vojsku

Objavljeno: 21.07.14 u 23:54

Vezista Metalista iz Harkova Edmar Galovskij de Laserda na opšte iznenađenje dobio je poziv da se priključi ukrajinskog vojsci koja trenutno vodi borbe na pobunjenom jugoistoku zemlje. Razloga za ovakav potez države leži možda u tome što je Edmar 2008. godine oženio Ukrajinku, a tri godine kasnije dobio je i državljanstvo ove zemlje za čiju reprezentaciju je odigrao devet utakmica.

edmar

„Veoma me iznanadilo kada sam video poziv i nisam znao šta da radim u tom trenutku. Obratio sam se klubu, rekli su mi da im donesem poziv i da će pokušati da reše ovaj problem. Ne znam da li je neko od mojih klupskih kolega takođe dobio poziv, niko ništa ne priča o tome. Moja žena se mnogo uplašila, ali sam uspeo da je utešim kazavši joj da će sve biti u redu. Nastaviću da treniram, ali ako stigne naredba da moram u vojsku ne znam šta da radim. Jedino što ja umem da radim dobro je da igram fudbal“ – rekao je Edmar.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter