0
Fudbal

Rodrigez krenuo u Madrid

Objavljeno: 20.07.14 u 17:34

Da se Džejms Rodrigez nalazi na korak od prelaska u Real poznato je od pre nekoliko dana, ali sumnje su dodatno podgrejane kada je jedan dečak fotografisao reprezentativca Kolumbije kako se u Medeljinu ukrcava na let za Madrid, a to potom objavio na Tviteru.

rodrigez-aerodrom

Kako je ranije objavila Marka otkrovenje Svetskog prvenstva u Brazilu trebalo bi da pređe iz Monaka u Real za 70 do 75 miliona evra, dok klub iz Kneževine tvrdi pazar i poručuje da se neće odreći svog igrača za manje od 90 miliona evra odnosno dvostruko više od sume koju su prošlog leta platili Portu kada su ga dovodili.

rodrigez-dres-real

Zanimljivo je takođe da se u pojedinim prodavnicama sportske opreme u Madridu već pojavio dres Reala sa brojem 10 i prezimenom kolumbijskog reprezentativca što je jasan signal da je cela stvar već završena i samo je pitanje dana kada će transfer biti ozvaničen.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter