0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lalatović nezadovoljan što nema pojačanja: Titula nije cilj, već da Zvezda ‘prodiše’ (VIDEO)

Objavljeno: 20.07.14 u 15:31

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović naglasio je da želi što pre da pojača konkurenciju u timu, jer je svestan da javnost, kao i uvek, ima najviša očekivanja od crveno-belih.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Marakanu su ovog leta napustili igrači koji su činili okosnicu prošlogodišnjeg šampionskog tima, a Lalatović ne krije da je nezadovoljan što u ekipi nema adekvatnih pojačanja da pojačaju konkurenciju.

“U ovom trenutku ne bih mogao da kažem da sam nezadovoljan svojim igračkim kadrom, ali ono čime nisam zadovoljan je što još uvek ne dovodimo pojačanja. Stalno pričam o pojačanjima, jer znam šta se očekuje od mojih igrača i mene kada počne prvenstvo. Kakav god tim da ima, od Crvene zvezde će se očekivati da pobeđuje i da se bori za titulu. Verujem da ovi momci mogu to da izguraju, ali ja samo želim da ima pojačam konkurenciju. Jednostavno, imamo tim, ali kada hoću da izvedem dva tima u oba poluvremena, nemam dovoljno fudbalera na raspolaganju. Ponavljam, potrebna nam je jača konkurencija da bismo bili bolji“, rekao je Lalatović.

Trener crveno-belih takođe je istakao da je cilj Zvezde da afirmiše nekoliko mladih igrača koje će prodati kroz godinu dana kako bi klub stao na noge.

“Ovi igrači su pokazali da na njih možemo da računamo i ja se nadam da neće biti više odlazaka, a uz tri, četiri nova igrača, pokušaćemo da odbranimo titulu, iako nam to nije glavni cilj. Naš primarni cilj je da afirmišemo 3,4 mlada igrača, da probamo da što pre stanemo na naše noge. Za to je potrebno da napravimo nekoliko mladih igrača koje ćemo prodati za godinu ili dve kako bismo izašli iz teške situacije, da Crvena zvezda prodiše punim plućima“, rekao je između ostalog Nenad Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter