0
Evropske lige

Inzagi i dalje onaj stari: na treningu ‘šuri’ sa granice ofsajda i posle odbitka (VIDEO)

Objavljeno: 20.07.14 u 11:20

Sadašnji trener Milana i bivši napadač tog kluba, Filipo Inzagi, svoju reputaciju u svetskom fudbalu izgradio je kao „rasni golgeter sa najmanje fudbalskog znanja u nogama“.

Inzagi

Momak koji je redovno tresao mreže svojih rivala do svojih golova, kao po pravilu, stizao je nakon napada sa ne baš puno estetike.

Uža speijalnost ovog momka oduvek su bili golovi posle odbitaka, nakon nedosuđenih ofsajd pozicija, i za Inzagija se uvek sa pravom tvrdilo da je „igrač koji se uvek nađe na pravom mestu“.

Iako je okačio kopačke o klin napisavši oproštajno pismo u kojem je sam kazao da se „povlači najlošiji igrač među fudbalskim zvezdama“, ovaj čovek i dalje nije izgubio svoj instikt pravog napadačkog predatora.

Naime, na jednom od treninga Milana, Inzagi je ponovo obukao kopačke i navukao „marker“ za treninge. Epilog možete da naslutite i pogledate u video klipu…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter