0
Domaći fudbal

‘Armija’ ne voli ‘romantiku’

Objavljeno: 20.07.14 u 17:01

Fudbaleri OFK Beograda odigrali su danas prijateljsku utakmicu protiv moskovskog CSKA u prestonici Rusije i proveli su se kao bosi po trnju pošto su poraženi sa ubedljivih 4:0 (1:0).

cska-ofk

Golove za „armejce“ postigli su Sejdu Dumbija, koji je pogađao mrežu „romantičara“ tri puta u 1, 52. i 68. minutu i Milanov koji je bio precizan početkom drugog poluvremena. Za prvaka Rusije nešto više od sat vremena odigrao je i srpski reprezentativac Zoran Tošić.

S obzirom da je CSKA igrao u kompletnom sastavu poraz OFK Beograda nije iznenađenje, ali zabrinjavajuće je što naše ekipe u poslednje vreme ne uspevaju ozbiljnije čak ni da ugroze gol protivnika bilo da se radi o prijateljskim ili zvaničnim utakmicama.

Dejan „Švaba“ Đurđević priliku na ovom meču ukazao je Dragojeviću, Vasiliću, Vasiljeviću, Planiću, Ješiću, Čavriću, Paločeviću, Sekuliću, Duronjiću, Čoloviću,i Alempijeviću, a igru su ušli još i Propadalo i Savić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter