0
Košarka

Turci skresali krila ‘orlićima’

Objavljeno: 19.07.14 u 20:13

Mlada košarkaška reprezentaciaj Srbije poražena je u polufinalu Evropskog prvenstva od reprezentacije Turske sa 66:53 (22:13, 17:5, 14:24, 13:11) pa će sutra igrati za treće mesto protiv poraženog iz drugog polufinalnog duela u kojem se sastaju Hrvatska i Španija.

rebic-u20

Izabranici Dejana Mijatovića bili su u podređenoj situaciji tokom celog meča, a posebno je razlika u kvalitetu i motivaciji bila vidljiva u prvom poluvremenu koje su Turci dobili sa čak 21 poenom razlike (39:18). Tračak nade se pojavio posle treće deonice koju je naša selekcija dobila sa 24:14, ali to je bilo sve pošto je protivnik konsolidovao redove i nije dozvolio „orlićima“ da mu ugrozi vođstvo.

Najefikasniji u našem timu bili su Nikola Janković i Jovan Novak sa po 16 poena, a dvocifren je bio i Ognjen Jaramaz koji je dodao 10. Na drugoj sztani briljirao je Osman koji je ubacio 19, a vrlo dobar je bio i Erluku sa 15.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter