0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Savićević: Bili smo bolji, trebalo je da pobedimo

Objavljeno: 19.07.14 u 23:06

Sigurno jedan od najboljih pojedinaca u timu Crvene zvezde na meču sa Mehelenom bio je Vukan Savićević.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Mladi vezista je odigrao odličnu utakmicu, neumorno trčao 90 minuta i da je bilo svežine, ili makar sportske sreće, mogao je i do gola. Njegova tandemska igra sa Milijašem postaje sve uigranija.

„Šteta za ovu utakmicu, jer trebalo je da pobedimo. Bili smo bolji, bolje smo ušli u utakmicu i da smo imali svežine, sigurno bismo pobedili. Kritično je bilo samo poslednjih 15 minuta utakmice, jer videlo se da nemamo snage i nismo više mogli u jednakom ritmu napred-nazad. Sačuvali smo loptu, kako ne bismo došli i do eventualnog poraza. Drago mi je da je šef Lalatović zadovoljan, jer to je u ovom trenutku najvažnije. On zna šta je po planu i programu i kako da polako podižemo formu odnosno idemo ka njoj“ – ističe Savićević.

Zvezdino dete, naravno, očekuje šansu i minute u sezoni koja dolazi.

„Izboriću se za to. Minutaža u dresu prvotimca mi je zaista najvažniji cilj, a za njega je potrebno da dobro treniram i zadovoljim trenera. Ne opterećujem se pričama o pojačanjima jer volim konkurenciju i smatram da ona uvek donosi kvalitet. Za sada ide dobro, ali ponavljam da su i na ličnom i na timskom planu najvažnije utakmice za bodove. Sve ovo ostalo služi da tada budemo spremni i pravi“ – rekao je Savićević.

Posle utakmice, strelac jedinog gola za Crvenu zvezdu, Darko Lazović, je rekao:

„Možda je dosadno što stalno ponavljamo, ali vrlo je važno da javnost zna da smo mi u sred priprema i da je umor veliki. To se naravno vidi na terenu, ali opet smo kao i protiv Genka imali veliku želju da ne izgubimo i da odigramo što bolje. To smo i učinili, iako smo po šansama zaslužili i pobedu. Zaista je najvažnije, nije fraza, da dobro treniramo i da ispunjavamo sve zadatke stručnog štaba, jer ćemo tako doći do odlične fizičke spreme za šampionat. Koriste nam ove utakmice u Belgiji jer se radi o kvalitetnim timovima. Verujem da ćemo 9. avgusta protiv Radničkog na Marakani biti onakvi kakvima nas navijači očekuju“ – istakao je Lazović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter