0
Domaći fudbal

Nikolić: Ne idemo na egzotičan izlet, već da pobedimo Farane

Objavljeno: 19.07.14 u 14:30

Fudbaleri Partizana se u sportskom centru Teleoptik spremaju za revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona koji se igra u sredu protiv HB na Farskim ostrvima. Crno-beli imaju veliku prednost iz prve utakmice 3:0.

marko-nikolic-izjava
„Sve misli su nam usmerene ka narednoj utakmici. Protivnik je pokazao da je čvrsta ekipa i Partizan mora da vodi računa o rejtingu kluba i srpskog fudbala. Tražimo pobedu i bez obzira na rezultat iz prve utakmice ne idemo na Farska Ostrva na egzotičan izlet u severne krajeve – rekao je Nikolić.

Strateg „parnog valjka“ nije želeo da komentariše moguće duele sa Ludogorecom u sledećoj rundi takmičenja, ali se ipak osvrnuo na kvalitet bugarskog šampiona.

„Ludogorec je ozbiljna ekipa. Osvojili su nekoliko titula u bugarskom prvenstvu, imali su zapaženu ulogu u evropskim takmičenjima, prava su legija stranaca, mnogo je tu potrošenog novca, veoma su neprijatan tim“, istakao je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter