0
Košarka

Nedović najbolji asistent, Kuzmić van terena

Objavljeno: 19.07.14 u 09:23

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa noćas su doživeli i treći poraz iz pete utakmice u okvriu Letnje lige u Las Vegasu pošto su rezultatom 79:74 izgubili od Milvokija.

Nemanja-Nedovic-Letnja-liga-nba-com

Tandem srpskih reprezentativaca Nemanja NedovićOgnjen Kuzmić upisao je polovičan nastup, odnosno – Nedović je igrao, a Kuzmić je meč propratio sa klupe za rezerve.

Srpski reprezentativni plejmejker i bivši organizator igre Crvene zvezde, na terenu je proveo svega sedam minuta i dve sekunde, ali mu to nije smetalo da meč okončao kao najbolji asistent svog tima, upisavši četiri pasa za koš saigrača.

Uz to, Nemanja Nedović je postigao i četiri poena uz šut iz igre 2/3, a uspeo je i da „ukrade“ jednu loptu.

Nakon eliminacije Golden Stejta iz Letnje lige, dvojicu reprezentativaca „Orlova“ sada očekuje povratak u Srbiju i priključivanje nacionalnom timu koji uveliko trenira na Kopaoniku.

Treba istaći, šou na sinoćnoj utakmici u potpunosti je ukrao drugi pik s poslednjeg drafta i frešmen senzacija univerziteta Djuk, Džabari Parker.

Momak za koga se već transparentno tvrdi da je novi superstar NBA lige u nastajanju meč je okončao sa ubedljivih 20 poena i sa čak 15 uhvaćenih lopti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter