0
Košarka

Ćapin: Potpuno spreman za nove izazove

Objavljeno: 19.07.14 u 10:12

Za njega nema predaha! Iskusni plejmejker Budućnosti Aleksandar Ćapin, jedan od najboljih igrača Jadranske lige u poslednjih nekoliko sezona, već vredno trenira u Beogradu i čeka rasplet situacije u redovima crnogorskog šampiona.

capin-buducnost-dribling

„Nakon kraćeg odmora sa porodicom, maksimalno sam se skoncentrisao na pripreme za narednu sezonu. Svakodnevno radim sa kondicionim trenerom Darkom Radovanovićem, fizioterapeutom Markom Dautovićem i na individualnom usavršavanju sa Acom Matovićem“, priča Ćapin.

Kakav je vaš status u Budućnosti, pošto je poznato da ste prošlog leta potpisali dvogodišnji ugovor sa podgoričkim klubom?

„Što se mog statusa tiče, imam važeći ugovor sa KK Budućnost. S obzirom na to da značajno smanjuju budžet, na moju veliku žalost može da se desi da promenim sredinu. Bilo kako bilo, to je izvan moje moći“, ističe Ćapin.

Prošla sezona je bila vrlo turbulentna.

„Posle povrede leđa, naporno sam radio na oporavku i uspeo da odigram završnicu Jadranske lige. Kada je reč o crnogorskom prvenstvu, trener Jovović je davao prednost mlađim igračima da se dokažu, što su zaista i učinili i titula je zasluženo završila u našim rukama. Na žalost, nismo bili na Fajnal foru regionalnog takmičenja, ali to će biti snažan motiv za narednu sezonu. Ono što je najbitnije je da je povreda prošlost i da sam sto odsto spreman i maksimalno motivisan za narednu sezonu“, poručuje Aleksandar Ćapin.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter