1
Domaći fudbal

Tužilaštvo formiralo „predmet Džajić“

Objavljeno: 18.07.14 u 10:51

Dragan Stojković Piksi je u prethodnih nekoliko dana javno u medijima prozivao bivšeg predsednika FK Crvena zvezda Dragana Džajića da je vršio razne malverzacije oko transfera igrača, a Više tužilaštvo u Beogradu je spremilo „predmet Džajić“.

Dragan Džajić
„Tužilaštvo i policija mogu da pozovu Stojkovića i da ga ispitaju kojim dokazima raspolaže. U slučaju da ima potvrdu za svoje tvrdnje, donosi se odluka o saslušanju svih pomenutih aktera i prikupljanju drugih izvora i dokaza. Bez toga ne možemo unapred da kažemo kakav će biti krajnji ishod i da li će biti pokrenuta istraga“, rekao je Aleksandar Milosavljević, bivši zamenik okružnog tužioca.

Kako se navodi Dragan Stojković Piksi je spreman da svedoči o nepravilnostima prilikom transfera Žigića i Biševca u inostranstvo.

„Spreman sam da o svemu govorim pred sudom i tužiocem ukoliko me pozovu. Dokazi su im ti da je čovek pravio ugovore 50-50, koji su bili štetni po klub. Sve što sam rekao, uradio sam da bih zaštitio sebe od optužbi da sam opljačkao klub i pokrao milione. To nije istina, a Dragan Džajić je lagao o činjenicama. Ispričaću istinu i sve što znam o njegovom odnosu sa menadžerom Milanom Ćalasanom„, objasnio jeStojković.

Dragan Džajić se još nije oglasio povodom optužbi Piskija, ali po nezvaničnim informacijama on se nalazi u Crnoj Gori na odmoru i veoma je uznemiren zbog dešavanja u Beogradu. Nije mu jasno zašto se Dragan Stojković „okomio“ na njega.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. ako je to sto je Piksi govorio vezano za ono za sta su mu sudili mogu samo da ga povuku jer je aboliran,tako da za to delo nemoze vise da odgovara. Svi su znali da jeste kriv cak je i tuzilac izjavio da imaju dokaze medjutim abolirali su ga sa namerom. Zato ne treba vise da se drzava blamira i podnosi ponovnu tuzbu. Lopov je lopov ako se dokaze ma ko to u drzavi bio. Sem u Srbiji jer su tu lopovi samo oni sitni

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter