Vaterpolo reprezentacija Srbije doživela je prvi poraz na EP od Mađarske 8:6, a vidno nezadovolajn igrom posle “klaskika” bio je selektor “delfina” Dejan Savić.

dejan-savic-izjava
“Potpuno zaslužen trijumf Mađarske. Ponovili smo neke slabosti i to nam se osvetilo.Ni napad nije bio na nivou uz nekoliko katastrofalnih grešaka u odbrani. Ostaje nam da to popravimo, da učinimo sve da se vratimo na željeni nivo. Mnogo moramo da popravimo u igri, sada nam predstoje još bitniji mečevi”, istakao jeDejan Savić.


Na priču selektora se nadovezao i naš najbolji pojedinac Filip Filipoivć.

– Ne može da se dobije kada se ovoliko puta promaši. Stvarali smo neke prilike ali šutirali i iz neizradjenih akcija, bili brzopleti. Ovo je sportski šamar koji ne treba tragično da se shvati. Nismo mogli da repriziramo Dubai,da dobijemo odmah u prve dve četvrtine to je bilo nemoguće. Ostaje nam da se skupimo i odigramo naredne dve utakmice kako treba, da uklonimo nervozu koja je bila večeras izražena. Možda je i bolje ovako. Nisam nezadovoljan možda je ovo stiglo u pravom trenutku. Nije tragedija i ne treba da paničimo”, kazao je Filipović.

hotsport.rs.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.