0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

Nikolić: Prošle su izbacili Lacio, ali ove sezone mogu da ispadnu od Partizana

Objavljeno: 18.07.14 u 14:26

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izjavio je da su šanse za prolaz u treću rundu kvalifikacija za Ludogorecom – 50:50. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Žrebom u Nionu, odlučeno je da će se crno-beli u narednoj rundi sastati sa bugarskim Ludogorecom, koji je prošle sezone u oba navrata pobedio Partizan.

“Ne dešava se tako često da izjednačeni protivnici u kontinuitetu ostvaruju pobede. S obzirom da su oni prošle godine pobedili u medjusobnom duelu, mislim da ove Partizan može da se suprotstavi na pravi način. Uz malo uigravanja, za mene su, pre početka duela, šanse 50:50″, rekao je Nikolić, a prenosi klupski sajt.

Pre duela sa Bugarima, Partizna prvo mora da sačuva prednost od 3:0 protiv HB Toršavna sa Farskih Ostrva.

“Mi treba da mislimo na HB. Treba revanš da pripremimo kako treba i da zadržimo ugled ovog kluba i srpskog fudbala, koje je poljuljano poslednjih dana“, istakao je Nikolić, koji je svestan snage bugarske ekipe.

“Imamo dosta informacija o Ludogorecu. Oni su prošle sezone igrali u četvrtfinalu Lige Evropa, a pre toga su izbacili i italijanski Lacio. Zadržali su isti tim od prošle sezone, čak su i doveli četiri pojačanja… Vrlo komplikovana ekipa“, zaključio je Nikolić. 

Pročitajte naše poređenje ekipe Partizana iz prošle i ove sezone i učestvujte u našoj anketi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter