0
Domaći fudbal

Milijaš: Imamo savršenu saradnju sa Lalatovićem!

Objavljeno: 18.07.14 u 19:17

Kapiten Crvene zvezde, Nenad Milijaš, zadovoljan je radom na pripremama, zalaganju igrača, i prikazanim u meču sa Genkom.

Nenad Milijaš

– Odigralismo jako dobro tih prvih 60 minuta, dok smo imali snage. Posle toga smo se više branili, da ne primimo gol, jer koliko god da je u pitanju prijateljska utakmica, svaka utakmica u Zvezdi ima takmičarski značaj. Nismo hteli da izgubimo. Primili smo gol iz naše greške, ali smo potom i postigli lep gol posle prekida, i na kraju mislim da smo zasluženo zadržali tih 1:1 – kaže Milijaš.

O saradnji sa novim šefom stručnog štaba, Nenadom Lalatovićem kapiten kaže sledeće:

– Saradnja sa Lalatovićem je savršena. Mlad je trener koji samo može da napreduje sa nama i da nam prenese svo svoje znanje koje ima iz fudbala. Imamo jako dobre treninge, naporno se radi, ali odnos i kontakt sa njim je savršen – rekao je Milijaš, i dodao da se i on lično jako trudi da se spremi na najbolji način.

Kapiten se trudi da bude primer drugima, u svemu.

– Sigurno da imam motiv da se spremim što bolje. Zna se čemu služe ovi treninzi sad – uopšte nije bitno kako ko odigra, već je bitno da se dobro istrči i da se spremimo za početak sezone. Pohvalio bih sve mlađe igrače, mislim da rade dobro i da koriste svoju šansu što bolje mogu.

Milijaš smatra da mlađima treba dati priliku.

– Svakako da nam trebaju pojačanja, ali to je na upravi kluba i ja se nadam da će pojačanja što pre doći. Ipak, ne treba razmišljati samo u tom smeru, mislim da Zvezda ima dobru ekipu i da će uz još par igrača biti samo još bolja. Ne treba zaboraviti da Zvezda ima dobru školu, da su deca stvarno dobra i da možda i oni mogu da dobiju šansu – smatra Milijaš.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter