0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Putin i Gasprom stižu na Marakanu!

Objavljeno: 17.07.14 u 12:27

Predsednik Rusije Vladimir Putin u oktobru će ponovo posetiti Marakanu, a tom prilikom će biti organizovan prijateljski susret između Crvene zvezde i Zenita.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako je kompanija Gasprom generalni sponzor i Zvezdi i Zenitu, ova dva kluba ponovo će odigrati prijateljsku utakmicu na kojoj će prisustvovati i Vladimir Putin, inače strastveni navijač ekipe iz Sankt Peterburga.

Iako su pregovori još uvek u toku, i nema zvanične potvrde, očekuje se pozitivan ishod i dolazak Rusa na Marakanu, prenosi Mocart sport.

Podsetimo, marta 2011. godine Putin je takođe bio u zvaničnoj poseti Beogradu i tada je najvećem srpskom stadionu prisustvovao meču između mladih timova Zvezde i Zenita. Ovaj put, na teren bi trebalo da istrče najjači timovi. 

Na sve ovo, ne treba zaboraviti i na ne tako davnu priču o mogućoj kupovini Crvene zvezde od strane poznate kompanije Gasprom…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter