0
Fudbal

Kasiljas posle svega napušta Real kao slobodan igrač?!

Objavljeno: 17.07.14 u 14:51

Golman fudbalske reprezentacije Španije Iker Kasiljas dogovorio se sa čelnicima madridskog Reala da 2015. godine napusti klub kao slobodan igrač.

iker-kasiljas-klupa

Kako prenosi madridski As, Kasiljas je i ovog leta hteo da promeni sredinu, ali je posle razgovora sa predsednikom Reala Florentinom Perezom odlučio da ostane još jednu sezonu.

Njemu ugovor ističe 2017. godine, ali će kao slobodan igrač imati priliku da ostvari poslednji veliki ugovor u karijeri.

Španski list navodi da kapiten Reala ne oseća podršku navijača i ljudi koji vode klub, pogotovo posle grešaka u finalu Lige šampiona protiv Atletika i na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

On bi naredne sezone mogao da ima izuzetno jaku konkurenciju, pošto je Kejlor Navas pred potpisivanjem ugovora sa Realom.

Podsetimo, Kasiljas je u nemilosti na Santjago Bernabeu već više od godinu i po dana, tačnije od trenutka kada je zbog suprotstavljanja tadašnjem treneru Žozeu Murinju premešten na klupu.

Za njega u redu stoje Arsenal, PSŽ, Monako, Mančester siti…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter