1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

„Delije“ su najbolji navijači!

Objavljeno: 17.07.14 u 17:16

Bek Crvene zvezde Telekom i ljubimac „Delija“  Jaka Blažič kaže da još nije pokazao sve što ume i da još ima prostora za napredak u njegovoj igri.

“Ima mnogo toga što mogu da ispravim, moram da radim dosta na šutu, ali i da bolje usvajam zahteve na terenu“, rekao je Blažič u intervjuu na društvenoj mreži Fejsbuk u kojem su mu navijači crveno-belih postavljali pitanja.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

O svom karakteru je rekao sledeće:

“Na terenu sam bio uvek temperamentan, ali sigurno se još malo promenilo od kada igram u Zvezdi ispred Delija, koji su stvarno najbolji navijači. Ja ću uvek davati svoj maksimum za Zvezdu i pokušati da sve što mi navijači pružaju vratim na terenu“.

Jednu navijačicu zanimalo je sa kime se od saigrača Jaka najviše druži.

“Živim u istoj kući sa Dženkinsom, on je na prvom, a ja na trećem spratu. Tako da sa njim najviše družim, i sa Lukom Mitrovićem. Takođe, dosta puta smo išli kao ekipa na večeru, tako da mogu da kažem da smo zaista bili tim“.

Blažič je otkrio da je broj 11 na dresu odabrao zbog zemljaka, hokejaša Anžea Kopitara, kao i da bi voleo da jednog dana zaigra u NBA ligi.

“Kad sam bio mali, bio mi je san da igram u NBA ligi pošto sam odrastao gledajući Majkla Džordana. Mislim da je potrebno da imaš visoke ciljeve u životu. Još je rano da govorim o tome – videćemo“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter