0
Košarka

Vejters: Bolji sam od Viktora Oladipa

Objavljeno: 16.07.14 u 08:33

Sjajni mladi bek-šuter Klivlend Kavalirsa Dion Vejters neće prihvatiti ulogu rezervnog igrača naredne sezone.

fansided-com

Ekipa Klivlend Kavalirsa ove sezone dobila je dvojicu vrhunskih igrača pošto je kao 1. pika izabrala Endrua Viginsa i pošto se kao slobodan agent u klub vratio Lebron Džejms.

Novi šef struke franšize iz Ohaja Dejvid Blat sada se nalazi na slatkim mukama, pošto je, pravo niotkuda, dobio ekipu prepunu supertalntovnanim igračima, pa se ne zna koji od njih će dobiti priliku da igra u startnoj petorci.

Prema određenim najavama, postoji mogućnost da Endru Vigins, 201 centimetar visoki krilni košarkaš, mogao bi da postane bek-šuter u rotaciji Dejvida Blata. U takvoj konstalaciji snaga Dion Vejters bi dobio smanjeni broj minuta i šansu bi vreba sa klupe za rezerve.

Međutim, bek Klivlenda, Dion Vejters, svojevremeno 4. pik s drafta 2012. godine, već sada zna da se neće olako pomiriti sa selidbom na klupu. On je, odgovarajući na pitanja fanova na „Tviteru“, poručio da se neće pomiriti sa ulogom rezerviste.

Vejters je, na pitanje „Da li bi prihvatio ulogu rezerviste“, kratko poručio: „Ne“.

Takođe, ovaj momak ne smatra da je bek Orlando Medžika Viktor Oladipo bolji igrač od njega samog. Na pitanje „Zbog čega je Oladipo bolji od njega“, Vejters odgovara pitanjem:

„Da li stvarno misliš da je Oladipo bolji igrač od mene?“, piše specijalizovani portal nbaserbia.com.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter