0
Košarka

Micov: Da mogu da vratim vreme, nikada ne bih otišao u Zvezdu

Objavljeno: 16.07.14 u 10:05

Reprezentativac Srbije Vladmir Micov iza sebe za svojih 29 godina ima respektabilnu karijeru. Međutim, kad bi bio u prilici da menja prošlost, kako sam kaže, ovaj momak nikad ne bi potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.

micov1

U izjavi za „Sportski žurnal“, Micov otkriva da to nije zbog toga što on „voli ili ne voli“ crveno-bele. Evo šta je on odgovorio na pitanje da li bi, kada bi mogao, nešto promenio u svojoj karijeri:

„Naravno, odlazak u Crvenu zvezdu! Ne zato što je volim, ili ne volim, što sam navijač, ili nisam… Jednostavno, došao sam u klub posle Beopetrola u kojem sam igrao 25 minuta B ligu. Došao sam u Zvezdu sa pričom da ću biti deo prvog tima. Ali, preko noći je stigla nova uprava, silne pare, Zmago Sagadin, mnogo starijih igrača. Bio sam totalno u drugom planu, ako ne i trećem. Celu godinu sam izgubio, lutao sam. Otišao sam u OKK Beograd koji je pre svega zbog Luke Pavićevića bio kao filijala Zvezde. Tamo mi je obećano da ću igrati, ali to se uopšte nije desilo! Posle Lavova koji su se ugasili, došao je pravi pogodak! Četiri godine u Budućnosti“,

jasan je novi član turskog Galatasaraja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter