0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Komazec: Nisam dobio pravu šansu u Busanu

Objavljeno: 16.07.14 u 12:11

Srpski fudbaler Nikola Komazec, donedavno član Busana, u Novom Sadu individualno trenira kako bi održao visok nivo forme i potpuno spreman dočekao prelazak u novu sredinu.

 komazec-sarajevo

Komazec je prethodnu polusezonu proveo u Koreji, ali je nezadovoljan dobijenom šansom i minutažom odlučio da prekine saradnju. Srpski centarfor je sada slobodan igrač i trenutno pregovara sa timovima iz Azije, Afrike, ali i sa istoka Evrope.

“Veoma mi je žao što se sve završilo tako u Koreji. Doveden sam kao igrač koji će popraviti efikasnost napada Busana, ali taktički, postavka igre je bila potpuno defanzivna. Vredno sam trenirao i radio i sve svoje obaveze profesionalno izvršavao, ali u situaciji da tim postigne samo deset golova na 12 mečeva, nisam želeo da sedim na klupi, već da potražim novu sredinu u kojoj ću dobiti šansu koju zaslužujem.  Zahvalan sam Upravi Busana što mi je izašla u susret i omogućila da prekinemo saradnju“ – ističe Komazec.

Srpski centarfor kaže da se iz Koreje vratio pun utisaka. On tvrdi da mu je drago što je imao priliku da se susretne sa stilom života koji se dosta razlikuje od evropskog i što je naučio dosta o kulturi ove azijske države.

“Treninzi i stil rada su potpuno drugačiji. Mnogo se vežba. Takav, da kažem „spartanski“ način treniranja mi je pomogao da održim visok nivo forme i sada ga primenjujemo dok individualno radim u Novom Sadu“ – kaže srpski fudbaler, za koga u ovom trenutku postoji interesovanja sa više strana.

26-godišnji centarfor je prethodnu sezonu započeo u Sarajevu gde je briljirao i gde je sa deset postignutih golova bio najefikasniji srpski igrač prošle jeseni, u konkurenciji fudbalera koji nastupaju u prvim ligama širom sveta.

Komazec je karijeru započeo u kulskom Hajduku, posle čega je prešao u rumunski Petrolul. Sa slovenačkim Mariborom je nastupao u Ligi Evrope, a igrao je i za tajlandski Suphanburi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter