0
Fudbal

Barsa se odrekla još jednog napadača, Song i Alveš na meti Milana?!

Objavljeno: 16.07.14 u 15:21

Napadač Barselone Kristijan Teljo naredne dve sezone igraće na pozajmici u Portu, dok su na pragu odlaska Dani Alveš i Aleks Song.

Kristijan Teljo

Ovu vest potvrdili su i Barselona i Porto, a cena pozajmice biće dva miliona evra uz mogućnost da Portugalci otkupe Telja za osam miliona evra. 

Teljo je prošle sezone pod vođstvom Herarda Martina za Barselonu odigrao 30 utakmica i dao pet golova, ali je u igru uglavnom ulazio sa klupe.

Ipak, ranijih sezona bio je džoker sa klupe Pepa Gvardiole i Tita Vilanove, pošto je kao rezervista odigrao 86 mečeva i postigao 20 golova.

Sa Barsom je osvojio Primeru, Kup kralja i nacionalni Superkup.

Posle Aleksisa Sančeza, Teljo je drugi napadač koji je napustio Barsu ovog leta, a pored njih, iz kluba su otišli Viktor Valdes, Hose Manuel Pinto, Karles Pujol, Sesk Fabregas, dok su blizu odlaska Aleks Song i Dani Alveš. 

Kako prenose italijanski mediji, čelnici Milana ozbiljno su zainteresovani da dovedu tandem iz Barselone, ali visina ponude nije poznata.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter