0
Evropske lige

‘Vidić će u Italiji igrati sa cigaretom u ustima!’

Objavljeno: 15.07.14 u 14:54

Nekadašnji fudbaler Intera i kapiten Srbije Dejan Stanković uveren je da će se Nemanja Vidić lako prilagoditi italijanskom fudbalu. 

Vidic 2

Vidić je ovog leta stigao u Inter, upravo u klub u kojem je slavno ime stekao i Dejan Stanković, stoga ni ne čudi što je italijanske medije zanimalo šta ima da kaže o svom bivšem saigraču iz reprezentacije.

“Nemanja sve želi da zna, pitao me je sva moguća pitanja o Italiji, životu i fudbalu ovde. Rekao sam mu da se u Seriji A velika pažnja posvećuje organizaciji, taktici, defanzivi. Godinama je igrao protiv fantastičnih napadača koji odlično igraju jedan na jedan. Ovde će moći da igra sa cigaretom u ustima“, slikovito je objasnio Stanković, koji je potom Vidića uporedio sa škotskim vitezom Vilijamom Volisom kojeg glumi Mel Gibson u filmu ‘Hrabro srce’.

“Vidić je mnogo hladniji od mene, ali rekao bih da je hrabrost zajednička. Jeste li gledali film ‘Hrabro srce’? Ne znam koliko puta sam rekao ‘Nemanja, misli na svoje zdravlje’ i koliko je puta on povredio čelo ili nos, jer se uvek baca i ne razmišlja o tome“, rekao je Dejan Stanković. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter