0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Škuletić strepi od Farana: ‘Zar mislite da će da nas puste da dajemo golove?’

Objavljeno: 15.07.14 u 09:35

Napadač Partizana Petar Škuletić, veruje u prolaz u narednu rundu u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Međutim, ovaj momak ne očekuje goleadu na zvaničnom debiju u Humskoj u novoj sezoni.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Napadač Partizana Petar Škuletić nije se proslavio na pripremama, pošto nije uspeo da se nadaje golova. Priliku za popravni imaće večeras od 20:45 u susretu sa Toršavnom.

„Idemo standarno, na pobedu. Ali, zar stvarno mislite da će Farani da se sklone i puste nas da dajemo golove? Očekuje nas težak zadatak, bez obzira što smo kvalitetniji. Cilj je da slavimo, po mogućstvu bez primljenog gola“,  kazao je Petar Škuletić

Ovaj momak ipak ne očekuje ni „mršavih“ 1:0 u duelu sa protivnikom koji ne uživa baš preveliki respekt na evropskoj sceni, naprotiv. On je, takođe, na „skener“ bacio i igru centralnih defanzivaca narednog rivala Partizana:

„Nadam se da će biti malo više od tih 1:0. Štoperi su im visoki, imaju po dva metra. Opasni su u prekidu. Čini mi se da su i sporiji, tu vidim našu šansu. Najvažnije je da budemo strpljivi“, smatra Škuletić.

Centarfor crno-belih ne vidi problem ukoliko Farani budu odlučili da zaigraju „katanaćo“ i „parkiraju autobus“ u svojih 16 metara:

„Navikli smo na takve stvari. Često se u prvenstvu susrećemo sa takvim vidom odbrane. Očekujem veliku podršku. Grobari su uvek tu za nas“, kazao je Škuletić, prenosi Sportski žurnal“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter