1
Domaći fudbal

Novo lice stiže na Marakanu, Zvezda dovodi igrača iz inostranstva

Objavljeno: 15.07.14 u 09:04

Čelnici FK Crvena zvezda nisu u prethodnih nekoliko dana imali sreće kada je reč o angažmanu igrača koji su prošlu sezonu proveli van granica Srbije.

FK-Crvena-zvezda-logo

Međutim, točak sreće, nadaju se u Ljutica Bogdana, moraće da se okrene.

Andrija Kaluđerović na kraju sage se ipak nije vratio u staro jato, a crveno-beli nisu mogli da odgovore finasijskim zahtevima Baverna oko obeštećenja za Abubakara Oumarua.

Upravo zbog toga Zvezdan Terzić i ekipa kontaktirali su sa Zlatkom Dedićem, iskusnim 29-godišnjim napadačem, rodom iz Bihaća, koji je sezonu završio u dresu Dinama iz Drezdena, piše Sporski žurnal.

Ipak, prema informacijama ovog lista šanse da Dedić zaigra na Marakani nisu velike, pre svega iz finansijskih razloga.

Ovaj slovenački internacionalac na tržištu se ceni na cifru od oko 600.000 evra, a problem nije obeštećenje, već suma koju bi Zvezda morala da mu isplati na ime ugovora.

Najbolje partije pružao je u Bohumu, u sezoni 2012/13. je na 31 utakmici u popularnoj „Cvajti“ postigao 11 golova. Kako se šuška, najveći motiv ovog igrača da dođe u Zvezdu mogla bi da bude njegova želja da posle dobre sezone u Zvezdi dođe do još jednog inostranog angažmana.

Dedić već 10 godina nastupa za reprezentaciju Slovenije, a fudbalsku karijeru počeo je u Parmi u koju je stigao još u tinejdžerskim danima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Dosta sa dovodjenjem napadaca imamo nase mlade pustite njih nemojte opet da dovodite po 30 igraca treba to da se placa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter