2
Evrokupovi

Novac od Markecovog transfera ide na dve adrese, ne i u Humsku?!

Objavljeno: 15.07.14 u 19:00

Lazar Marković je konačno postao igrač Liverpula, a negov prethodni klub, Benfika, objavio je koliko je ko dobio od ovog transfera. 

Englezi su Markovića platili 25.000.000 evra, ali na Luž je stigla samo polovina tog novca, dok je druga otišla menadžeru Piniju Zahaviju.

lazar-markovic-gol-benfika-gimares

Zahavi je u leto 2012. godine otkupio Markecov ugovor od crno-belih, a kada je jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi prodat portugalskom klubu, pojavila se informacija da je jedan od najuticajnijih fudbalskih menadžera na svetu ugovorio procenat od sledeće prodaje srpskog igrača…

Međutim, ono što se tada nije znalo, a sada je konačno postalo jasno, je da se radi od 50 procenta od sledeće prodaje. I tako je Benfika dobila 12.500.000 evra, koliko i Zahavi, a Partizan – ništa. To što je Markec kao 12-godišwak došao u Humsku i tu stekao fudbalsko ime, nema veze…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter