in , ,

FSS raspravljao o svemu osim o novom selektoru

Govorilo se o svemu, osim o onome što ljude najviše interesuje, o novom selektoru. Na sastanku u Staroj Pazovi usvojene su propozicije i kalendari takmičenja za Superligu, Prvu ligu, Kup Srbije, Ligu mlađih kategorija, ženskom fudbalu i Futsalu.

Takmičenje u Superligi, jesenji deo sezone, počeće 9. avgusta i trajaće do 7. decembra 2014, a u Prvoj ligi Srbije počeće 16. avgusta i trajati do 22. novembra 2014.

Prolećni deo za superligaše kreće od 21. februara 2015. i trajaće do 30. maja 2015, a što se prvoligaša tiče, start je7. marta i traje do 30. maja 2015.

Fss-Srara-pazova-900x500

IO je razmatrao inicijativu za promenu sistema takmičenja za sezonu 2015/16, koje se odnosi na Superligu, Kup Srbije, Omladinsku, Kadetsku i Pionirsku ligu i Futsal ligu i zaključio da ovo pitanje bude aktuelno i u narednih dva meseca, kako bi se sprovela temeljna javna rasprava koja bi prethodila konačnim odlukama.

Zaključeno je da će u narednih desetak dana, na inicijativu IO FSS, biti organizovan sastanak sa Zajednicom klubova Superlige i predstavnicima svih klubova pojednačano. Ideja je da se ovo pitanje rešava direktnim razgovorima, jer je to jedini način da se pronađu rešenja za tešku situaciju kada je ovaj akutni problem u pitanju, navodi se, između ostalog, na sajtu FSS.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Novac od Markecovog transfera ide na dve adrese, ne i u Humsku?!

Kari pravi srpsku koloniju, dovodi i Vasu Micića