0
Evropske lige

Deki Stanković otkrio zašto je odbio FSS

Objavljeno: 15.07.14 u 12:13

Nekadašnji kapiten Srbije Dejan Stanković otkrio je da je mogao da se vrati jedino kao pomoćnik selektora Siniše Mihajlovića, ali da nije želeo da prihvati poziv FS Srbije da bude predsednik. 

Dejan Stankovic

Mihajlović je novembra prošle godine napustio klupu Srbije, a Stanković je na stolu imao ponudu da postane predsednik FSS, ali je odbio.

“Mogao sam da dođem kao Mihajlovićev pomoćnik, da je Siniša ostao selektor reprezentacije Srbije, ali ne i kao predsednik“, rekao je Stanković, a potom obrazložio:

„Ako u današnje vreme ime Dejan Stanković nešto znači, to je zbog toga što sam tako nešto zaslužio na terenu i ne bih želeo tu ulogu samo zbog tog imena“, istakao je Stanković.

Nakon što je prošlog leta završio profesionalnu karijeru, Stanković će od ove sezone biti pomoćnik Andree Stramaćonija na klupi Udinezea. 

“Hteo sam iskustvo, da počnem ispočetka. Zaista, danas se Deki vratio na nulu i potrebno mi je vreme, da učim, radim i 100 odsto živim fudbal. To je po cenu da sam prvi put u životu daleko od moje porodice, koja je u Milanu“, rekao je Stanković. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter