0
Fudbal

Alveš: Želim da budem deo nove Barse

Objavljeno: 15.07.14 u 17:56

Desni bek Barselone Dani Alveš potvrdio je da želi da ostane na Kamp Nou, ali da će morati da sačeka odgovor čelnika kluba.  

dani-alves-slavlje

Iako se prethodnih nedelja često pisalo o njegovom odlasku, Brazilac ne krije nameru da ostane do sledećeg leta kada mu ističe ugovor.

“Moja želja je da ostanem, ali to nije dovoljno. Ovde su prisutne dve strane, tako da moram da se sastanem sa čelnicima kluba i vidim da li imamo iste namere. Moja je da ostanem u Barsi, da budem deo nove ekipe na čelu sa Luisom Enrikeom. Nikada nisam krio koliko sam srećan u Barsi i najvažnije je da sam i dalje ispunjen igrajući u bordo-plavom dresu. Ipak, moramo da se sastanemo i porazgovaramo o planovima“, rekao je Alveš.

Brazilac je bio na meti Pari sen Žermena, koji je bio spreman da pusti Markinjosa u drugom pravcu, ali je na kraju odustao. Kako za sada stvari stoje, od dogovora Barse i PSŽ-a za trampu Alveša i Markinjosa, neće biti ništa.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter