0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ako želi štopera, Zvezda mora ‘debelo’ da plati!

Objavljeno: 15.07.14 u 13:12

Sportski direktor OFK Beograda Ardijan Đokaj potvrdio je da je Crvena zvezda zainteresovana za mladog štopera Bogdana Planića, ali da će morati ‘debelo’ da plati ukoliko želi da ga odvede na Marakanu. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Za Planića vlada veliko interesovanje, ali Đokaj smatra da bi za njega najbolje bilo da ostane barem još godinu dana u Srbiji.

“Ne čudi me interesovanje evropskih klubova, a tu mislim i na Crvenu zvezdu. Moja preporuka Planiću je da ostane da igra u Srbiji još godinu, a da li će to biti OFK ili neki drugi klub ne zavisi od mene. Bilo bi mi žao da ode, jer je veliki profesionalac i za godinu dana bi mogao da dostigne pravu cenu. Naš klub živi od prodaje igrača i ako je neko spreman da debelo plati za Planića, nek nam se javi“, rekao je Đokaj, a prenosi Žurnal.

I sam Bogdan Planić priznaje da ima nekoliko ponuda, ali da je odgovor ostavio menadžeru.

“Ne znam šta će se dogoditi. Ponuda ima, iz Crvene zvezde i još nekih klubova, ali ja se ne bavim tim stvarima. Čelni ljudi kluba komuniciraju sa mojim menadžerom i sve je u njihovim rukama“, istakao je Planić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter