7
Košarka

FOTO: STARSPORT

ŠOK: Kecman tužio Partizan!

Objavljeno: 14.07.14 u 16:34

Ovome se niko nije nadao! Nekadašnji kapiten Partizana i ljubimac navijača Dušan Kecman je tužio klub u kojem je stekao igračko ime i napravio najveće uspehe u karijeri.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Izgleda da je Kecman izgubio strpljenje zbog praznih obećanja i na kraju rešio da sudskim putem naplati ono što mu pripada. U pitanju je suma  između 14.000 i 20.000 evra, tačnije, nije mu isplaćena poslednju sezona koju je odigrao u Partizanu pre dve godine.

Mnogi igrači Partizanu opraštaju deo duga, čak i stranci, ali strelac one famozne trojke je odlučio da postupi drugačije…

Kecman je crno-beli dres nosio sedam godina, u tri navrata. Naravno, osvojio je isto toliko titula prvaka države, četiri ABA lige i četiri Kupa. Prošle godine je okačio patike o klin, a nedavno je u Pioniru, i to u saradnji sa Partizanom, organizovao spektakularni oproštajni meč, humanitarnog karaktera.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. „Prošle godine je okačio kopačke o klin, a nedavno je u Pioniru, i to u saradnji sa Partizanom, organizovao spektakularni oproštajni meč, humanitarnog karaktera.“

    U Pioniru je igrao u kopackama? 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim da je za takav posao kriv neko treći…neko poput Šilobada ili računovodstva..narravno da će Kecman uz Danilovića i Vujoševića izaći sa povučenom tužbom..ali i da će neko ko je izvršio taj propust platiti iz svog đžepa taj dug kecmanu koji će opet ostaviti klubu za neke mladje klince..jer u KK Partizanu imamo uljeza Dule i Danilović nisu … sve ostalo mi je sumnjivo a najviše Todorić i Šilobad uostalom videćemo! Neko jeste crv koji jede KK Partizan!

    0
    0
    Odgovori
    • Todorić sumnjiv ! Ti ili imaš max 10 godina ili … sramota me da napišem. Todorić ti je košarkaški Moca Vukotić! Više je on PARTIZANOV nego Dule i Danilović zajedno!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter