0
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘Orlovi’ odleteli na Kopaonik

Objavljeno: 14.07.14 u 20:28

Posle uvodnih treninga u dvorani „Pionir“, pregleda i testiranja u Republičkom zavodu za sport, muška seniorska reprezentacija Srbije otputovala je danas na Kopaonik gde će u narednih 12 dana sprovesti bazični deo priprema za Svetski kup koji se od 30. avgusta do 14. septembra održava u Španiji.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor Aleksandar Đorđević na Kopaonik je poveo sledeće igrače: Vasilije Micić, Nemanja Dangubić, Stefan Jović, Nikola Kalinić, Stefan Birčević, Bogdan Bogdanović, Marko Simonović, Luka Mitrović, Vladimir Štimac, Miloš Teodosić, Vladimir Micov, Vladimir Lučić, Stefan Marković, Dejan Kravić i Miroslav Raduljica, koji je u posebnom individualnom programu zbog NBA pravila da pripreme igrača sa ekipom mogu da traju 35 dana pre početka takmiučenja. Nemanja Bjelica će zbog privatnih obaveza sa ekipom na Kopaoniku biti od srede. Kapiten naših najboljih košarkaša Nenad Krstić dobio je nekoliko slobodnih dana od selektora Đorđevića, pa će se pripremama priključiti 20. jula kad se očekuje i dolazak Nemanje Nedovića i Ognjena Kuzmića koji imaju opravdano kasne zbog obaveza prema Golden Stejtu i učešća u Letnjoj ligi u Las Vegasu.

Po završetku rada na Kopaoniku izabranike selektora Aleksandra Đorđevića očekuje prva provera i duel sa „B“ selekcijom našem zemlje koji je zakazan za 27. jul u Kragujevcu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter