0
Domaći fudbal

Nikolić pred HB: Bićemo oprezni, jer smo znali da kiksnemo protiv ovakivih timova

Objavljeno: 14.07.14 u 13:59

Trener Partizana Marko Nikolić bio je dosta oprezan u najavi prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koji njegov tim igra u utorak u 20.45 protiv HB Toršavana u Humskoj.

Marko Nikolić
„Sve informacije koje imamo govore da moramo da budemo apsolutno fokusirani i koncentrisani i da uvažimo protivnika. Uzimamo ulogu favorita na svoja leđa, ali moramo da je opravdamo na terenu. Cilj je jasan, prolaz u treće kolo kvalifikacija. Tražićemo pobedu i dobar rezultat“, počeo je priču šef stručnog štaba crno-belih i dodao:

„Svi jedva čekamo početak utakmice, potrebna nam je apsolutna koncentracija i fokusiranost protiv Farana, pogotovo što su poslednjih godina naši timovi imali dosta problema i sa ovakvim rivalima. Protivnik je tim koji je visokim rezultatom eliminisao Linkoln u prvom kolu i pokazao da zaslužuje svo naše poštovanje. Lično, ne dopada mi se atmosfera pre početka utakmica, da je potrebno da se pojavimo na terenu i da je samo pitanje koliko golova ćemo da postignemo“.

Ono što uliva optimizam Marku Nikoliću pred susret sa Faranima jeste to što je Partizan sačuvao kostur ekipe iz prošle sezone.

„Naš kvalitet je što smo zadržali ekipu od prošle sezone, ali moramo da potvrdimo da smo favoriti i na terenu“, zaključio je Nikolić.

hotsport.rs.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter