0
Košarka

Karmelo Entoni o novom ugovor s Niksima: Moje srce – moj grad (FOTO)

Objavljeno: 14.07.14 u 11:04

Bivši najbolji strelac NBA lige iz sezone 2012/13, Karmelo Entoni, ovog leta odlučio je da raskine ugovor sa Njujork Niksima pre vremena, ali je onda odlučio da prihvati njihovu ponudu od 120 miliona dolara za petogodišnju vernost i vrati se u ovaj tim.

Karmelo Entoni

„Pre nekoliko godina, moj san je bio da se zaigram za klub iz grada u kojem sam rođen,za Njujork. Potom, 23. februara 2011. godine moji snovi su postali stvarnost. Ova organizacija me je podržavala u nameri da se vratim, a ja sam želeo da ostanem i da ovde izgradim tim, ovde, u gradu u kojem sam rođen. U ovoj tački moje karijere, dugovao sam sebi i mojoj porodici da izađem na tržište slobodnih agenata i da saslušam sve opcije koje su mi bile ponuđene. Razmotrio sam ih sve, na kraju je srce odlučilo“, kaže Entoni i nastavlja:

„Zauvek ću upamtiti ovo poglavlje mog života.Na kraju krajeva, ja sam u srcu rođeni Njujorčanin. Radujem se nastavku karijere u narandžasto-plavom dresu i saradnji sa Filom Džeksonom, šampionom koji je izgradio mnoge šampionske timove. Medison Skver Garden je košarkaška Meka, i biću okružen najboljim navijačima na svetu“, poručio je Karmelo u zvaničnom saopštenju, prenosi nbaserbia.com.

 


hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter