0
Domaći fudbal

Bosančić ipak ne dolazi na Marakanu

Objavljeno: 14.07.14 u 20:46

Od dolaska Miloša Bosančića u Crvenu zvezdu ipak neće biti ništa iako je provereni vezista već postigao dogovor sa Zvezdanom Terzićem, vršiocem dužnosti Generalnog sekretara i sportskim direktorom kluba sa Marakane.

Bosancic

Naime, nekadašnji fudbaler Partizana ima važeći ugovor sa južnokorejskim Gjongnamom, a kako klub ne želi da raskine ugovor na svoju štetu Bosančić neće moći da se vrati u Srbiju bez obeštećenja.

„Veoma sam tužan. Zvezda je moja najveća ljubav, ali moraću da sačekam drugu priliku za debi. Mnogo mi je krivo, pošto sam se o svemu dogovorio sa Zvezdanom Terzićem, ali nisam našao rešenje kako ovde da raskinem ugovor. Moram da ostanem u Koreji do decembra, ali to će brzo da prođe. Možda mi se posle toga konačno posreći i zaigram za Zvezdu. Imao sam veliki motiv da se dokažem u crveno-belom dresu iz mnogo razloga. Navijač sam tog kluba od malena, a i imao sam uvek sjajnu saradnju sa Terzićem, još dok je bio predsednik Saveza, a ja član omladinske reprezentacije“ – kazao je Bosančić za Mocart sport.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter